Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI 2019 m. sausio 6 d.
Paskelbta: 2019-01-05 16:24:31

 

1. Šiandien švenčiame Viešpaties Apsireiškimo, Trijų Karalių iškilmę. Pamaldose šventinami auksas, smilkalai ir kreida.

2. Po 11 val. šv. Mišių apie 11.50 val. prie bažnyčios vartų atkeliaus teatralizuoti trys karaliai, kurie pakvies bendrai eisenai.

3. Su Trijų karalių iškilme yra susijęs gražus paprotys: kviečiamasi kunigą į namus, kad jie būtų pašventinti ir po to ant durų užrašomos Trijų išminčių, aplankiusių Jėzų, pirmosios vardų raidės K+M+B. Pašventintą kreidą galima pasiimti po kiekvienų šv. Mišių prie šv. Antano altoriaus, o dėl kunigo apsilankymo prašome užeiti susitarti į raštinę. Labai pagirtina, kai pasirūpiname ir savo artimaisiais ar kaimynais, ypač neįgaliaisiais, kurie patys į bažnyčią ateiti negali. Dėkojame visiems, kurie geranoriškai surašo daugiabučių gyventojus priimančius kunigą.

4. Sausio 7 d., pirmadienį, 18.00 val. kviečiame į liudijimų vakarą Šventosios Šeimos namuose – tikėjimo ir gyvenimo su Dievu istorija dalinsis brolis Giedrius Bakūnas MIC. Daugiau informacijos skelbimų lentoje.

5. Sausio 12 d., šeštadienį, 12 val. bus aukojamos šv. Mišios į pal. Jurgį Matulaitį, Jūsų, aukotojų intencijomis. Kviečiame ateiti ir pasimelsti 11.00 val. – pasivedimo, 11.30 val. – šv. Rožinio malda.

6. Sausio 13 d., ateinantį sekmadienį, Viešpaties Krikšto šventė, su kuria pasibaigia Kalėdų laikotarpis. Laisvės gynėjų dienos proga sumos šv. Mšiose 12.00 val. melsimės už Tėvynę ir jos gynėjus.

7. Organizuojamas savaitgalis jaunimui sausio 18-20 d., kviečiame dalyvauti jaunimą nuo 13 m. Daugiau informacijos skelbimų lentoje.

8. Gautas naujas sausio mėnesio „Artumos“ žurnalo numeris, bei „Magnificat“ maldynėlis. Pasiimti galima prie išėjimo iš bažnyčios. Dėkojame už aukas.

 

Parapijos klebonas kun. Andrius Šidlauskas, MIC
 

 

aukštyn