Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI 2010 m. gegužės 16 d.
Paskelbta: 2010-05-16 14:24:54

 

1. Šiandien švenčiame Viešpaties žengimo į dangų (Šeštinių) iškilmę. Prieš sumos šv. Mišias bus procesija aplink bažnyčią. Kviečiame dalyvauti.

2. Ruošiantis Sekminėms devynias dienas iš eilės vakarinėse pamaldose meldžiamės šv. Dvasios sekvencija. Galinčius kviečiame jungtis į bendrą maldą bažnyčioje, kitus – namuose, šeimose.

3. Gegužės 22 d., šeštadienį, 9.30 val. Šv. Mišios už Lietuvą, Sūduvą, Vytauto Didžiojo šeimą ir žuvusius karius. 12.00 val. Vytauto Didžiojo paminklo atidengimas ir pašventinimas Vytauto Didžiojo parke.

4. Gegužės 22 d., šeštadienį, 10.00 val. Bagotoje vyks Marijampolės dekanato Vaikų diena. Programa labai turininga: Šv. Mišios, žygis, spektaklis, vaišės ir daug įdomių būrelių. Maloniai kviečiame atvykti visus 7 – 12 metų amžiaus vaikus su savo tėveliais ar mokytojais.

5. Taip pat ateinantį šeštadienį, gegužės 22 d., laukiant Sekminių, mūsų bažnyčioje 20.00 val. prasidės vigilija. Šiose pamaldose budėsime apmąstydami šv. Rašto skaitinius, atnaujinsime krikšto pažadus, dalyvausime bendruomenės užtarimo maldoje, prašant kiekvienam asmeniškai reikiamų Dievo malonių ir sveikatos. Kviečiame dalyvauti.

6. Gegužės 23 d., ateinantį sekmadienį, švęsime Sekmines. Prieš sumos šv. Mišias bus procesija.

7. Taip pat ateinantį sekmadienį organizuojama maldinga kelionė į Vilniaus Kalvarijas. Išvykimas nuo bažnyčios 6.30 val. Užsirašyti prašome „Diemedžio“ parduotuvėje.

8. Dar yra gegužės mėnesio žurnalų „Artuma“. Taip pat kasmėnesinio liturginio laiko maldų ir skaitinių leidinio „Magnificat“, kurį rekomenduojame įsigyti ir juo naudotis. Susidomėjusius po šv. Mišių kviečiame užeiti į raštinę.

Parapijos klebonas Andrius Šidlauskas, MIC

 

aukštyn