Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI | 2024 10 06
Paskelbta: 2024-10-05 08:56:27

 

Šis sekmadienis - spalio 6 d. - XXVII eilinio laiko sekmadienis.

Pirmadienį, spalio 7 d., Bažnyčia mini Rožinio Švč. M. Mariją.

Šeštadienį, spalio 12 d., mūsų bazilikoje Pal. Jurgio Matulaičio minėjimas - mažieji atlaidai: 11.30 val. - Šv. Rožinis, 12.00 val. - Šv. Mišios.

Šiandien parapijos pranciškonai pasauliečiai bazilikos gale renka aukas, kad pagelbėtų Afrikos žmonėms išsikasti jiems taip reikalingus vandens šulinius. Kviečiame prisidėti. Taip pat po Šv. Mišių, kurios vyks 9.30, bus einamas pranciškoniškasis Kryžiaus kelias.

Tęsiasi SPALIS - Švč. Mergelės Marijos Rožinio mėnuo. Džiaugiamės ir dėkojame visiems, kurie ateinate į baziliką kasdien kartu melstis Šv. Rožinį ir primename, jog mūsų bazilikoje šį mėnesį Švč. Mergelės Marijos rožinis kalbamas: šiokiadieniais ir šeštadieniais - 17.30 val.; sekmadieniais - po 8 val. šv. Mišių.

Intencijas Šv. Mišioms už mirusiuosius Vėlinių oktavoje galite užrašyti parapijos raštinėje darbo dienomis nuo 9 iki 16 val.

Kviečiame papildyti mūsų bazilikos chorų gretas:
Sumos choras. (Gieda sekmadieniai 12.00 val. šv. Mišiose);
„Senjorų“ choras. (Gieda sekmadieniais 8.00 val. šv. Mišiose).
Kreiptis į vargonininkę Akvilę.

PARAPIJOS CARITAS KVIEČIA minint Pasaulinę Vargstančiųjų dieną (lapkričio 19 d.) dosniai pasidalinti su stokojančiais:
nuo spalio 4 d. darbo dienomis parapijos Carite, o sekmadieniais po Šv. Mišių bažnyčios gale pasiimkite specialų „dosnumo krepšelį“.
iki lapkričio 19 d. pripildytą negendančiais produktais „dosnumo krepšelį“ grąžinkite į parapijos Caritą.

Per III ketvirtį ‚Caritas‘ aukų dėžutėje surinkta aukų suma yra 286,49 eur. Bus skiriama Parapijos besimokančio jaunimo palaikymui.

Vienydamiesi su Popiežiumi Pranciškumi Lietuvos vyskupai kviečia tikinčiuosius ir visus geros valios žmones pirmadienį, spalio 7 d., pasninkauti ir melstis už taiką Ukrainoje, Artimuosiuose Rytuose ir visame pasaulyje. Tebūna tą dieną ir Rožinio malda bendruomenėse ir pavieniui kalbama taikos pasaulyje intencija.


Klebonas: Kun. Giedrius Juozas Bakūnas MIC

 

aukštyn