Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI | 2024 09 29
Paskelbta: 2024-09-28 08:42:51

 

ŠĮ SEKMADIENĮ - RUGSĖJO 29 D. - TITULINIAI ŠV. ARK. MYKOLO ATLAIDAI:
pagrindinės Šv. Mišios 12.00 val. po jų - Eucharistinė procesija.

Visuotiniams atlaidams gauti reikia aplankyti šią bažnyčią, atlikus išpažintį priimti Švenčiausiąjį Sakramentą, sukalbėti „Tėve mūsų“ maldą bei Tikėjimo išpažinimą, neturėti prisirišimo prie jokios nuodėmės, pasimelsti Šv. Tėvo intencija.

Šiandien Pasaulinė migrantų ir pabėgėlių diena. Melskimės už visus, kurie yra priversti palikti namus ir ieško prieglobsčio ir už tuos, kurie jiems padeda.

Šiandien taip pat minima vairuotojų ir keliaujančiųjų diena. Viešpaties globai paveskime visus keliaujančius ir melskime už žuvusius kelyje.

Šią savaitę Bažnyčia mini:
- trečiadienį, spalio 2 d. - Šv. Angelus Sargus;
- penktadienį, spalio 4 d. - Šv. Pranciškų Asyžietį;
- šeštadienį, spalio 5 d. - Šv. Faustiną Kovalską, vienuolę;

Spalis - Švč. M. Marijos Rožinio mėnuo. Mūsų bazilikoje Rožinį kalbame: šiokiadieniais ir šeštadieniais - 17.30 val.; sekmadieniais - po 8.00 val. Šv. Mišių. Spalis - taip pat ir Misijų mėnuo - melskimės už misijas ir jose tarnaujančius.

Intencijas Šv. Mišioms už mirusiuosius Vėlinių oktavoje visą spalio mėnesį galite užrašyti parapijos raštinėje darbo dienomis nuo 9 iki 16 val., o nuo spalio 20 d. - sekmadieniais po Šv. Mišių bažnyčios gale.

Kviečiame papildyti mūsų bazilikos Sumos ir „Senjorų“ chorų gretas: Kreiptis į vargonininkę Akvilę. Daugiau informacijos skelbimų lentoje.

Ateinantį sekmadienį, spalio 6 d., pranciškonai pasauliečiai rinks aukas, kad pagelbėtų Afrikos žmonėms išsikasti šulinius. 10.20 val. bus einamas pranciškoniškas Kryžiaus kelias. Spalio 5 d. visus norinčius susipažinti su pranciškoniškąja šeima kviečiame keliauti į Kretingą. Daugiau informacijos skelbimų lentoje.

Šv. Šeimos seserų namuose Alyvų g. 9 spalio mėn. prasidės ALFA kursas jaunimui ir suaugusiems - Daugiau informacijos skelbimų lentoje.

PARAPIJOS CARITAS KVIEČIA minint Pasaulinę Vargstančiųjų dieną (lapkričio 19 d.) dosniai pasidalinti su stokojančiais:
nuo spalio 4 d. darbo dienomis parapijos Carite, o sekmadieniais po Šv. Mišių bažnyčios gale pasiimkite specialų „dosnumo krepšelį“
iki lapkričio 19 d. pripildytą negendančiais produktais „dosnumo krepšelį“ grąžinkite į parapijos Caritą.

Klebonas: Kun. Giedrius Juozas Bakūnas MIC

aukštyn