Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI | 2024 07 28
Paskelbta: 2024-07-27 10:00:48

 

Šis sekmadienis - liepos 28 d. - XVII eilinis sekmadienis - Pasaulinė senelių ir pagyvenusių žmonių diena.

Maldoje prisiminkime visus mūsų artumoje esančius senyvus žmones, padėkokime jiems už meilę ir rūpestį, kurią esame iš jų patyrę, ir melskime jiems Dievo artumo, paguodos ir džiaugsmo.
Ta proga šiandien 13 val. parapijos salėje vyks susitikimas - pokalbis su soc. mokslų daktare Nijole Liobikiene apie gražią ir prasmingą senatvę. Kviečiame visus!

Pirmadienį, liepos 29 d., minėsime Šv. Mortą, Mariją ir Lozorių.
Trečiadienį, liepos 31 d., minėsime Šv. Ignacą Lojolą, kunigą ir Jėzaus Draugijos įkūrėją.
Ketvirtadienį, rugpjūčio 1.d., Bažnyčia mini Šv. Alfonsą Mariją Liguorį, vyskupą, Bažnyčios mokytoją.

Penktadienį, rugpjūčio 2 d., įprastomis sąlygomis galima pelnyti visuotinius Porciunkulės atlaidus. (Atlaidai yra laikinosios bausmės už nuodėmes, kurių kaltė jau panaikinta, atleidimas Dievo akivaizdoje). Tam reikia būti malonės stovyje arba atlikti išpažintį ir priimti Šv. Komuniją, aplankyti bažnyčią ir ten pamaldžiai sukalbėti „Tėve mūsų“ maldą ir Tikėjimo išpažinimą. Šią dieną Bažnyčia mini Šv. Pranciškaus atstatytos bažnyčios, skirtos Švč. Mergelei Marijai, Angelų Karalienei, populiariai vadintos Porciunkule, pašventinimą.

Šios savaitės penktadienis ir šeštadienis - pirmieji mėnesio. Šv. Mišios į Švč. Jėzaus Širdį ir Švč. Mergelę Mariją aukotojų intencijomis 18.00 val.

 

Klebonas: Kun. Giedrius Juozas Bakūnas MIC
 

aukštyn