Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI 2014 m. gegužės 18 d.
Paskelbta: 2014-05-17 21:32:36

 

1. Šiandien po sumos šv. Mišių, apie13-tą val., mūsų bažnyčioje Sakralinės muzikos ir poezijos valanda vyskupo Vincento Brizgio atminimui. Išgirsime Čiurlionio kvartetą, vargonų ir trimito muziką.

2. Taip pat šiandien Krikščioniškas kino klubas kviečia į kino seansą iš ciklo "Pradžioje buvo". Parapijos salėje 19.00 val. bus rodomas filmas “Genezė”.

3. Artėja Tėvo diena, nuo šiandien galima užsirašyti šv. Mišioms Tėvo dienos oktavai pas budinti patarnautoją bažnyčios prieangyje.

4. Ateinantį penktadienį, 10.00 val. šv. Mišios bus aukojamos už Rygiškių Jono gimnazijos bendruomenę.

5. Ateinantį sekmadienį mūsų bazilikoje 16.30 val. festivalio „Džiūgaukim aleliuja“ koncertas. Jungtinis merginų choras atliks Stanislovo Moniuškos „Mišias e-moll“, taip pat skambės kitų žinomų kompozitorių kūriniai. Kviečiame pasiklausyti.

6. Lietuvos Vyskupų kreipimasis artėjančių Europos Parlamento rinkimų proga. Gegužės 25 d. vyksiantys rinkimai į Europos Parlamentą mus pakvies dar kartą susimąstyti apie tai, kurie politikai mus atstovaus Briuselyje ir Strasbūre. Nuo išrinktų Europos parlamentarų priklausys, kuriems sprendimams bus pritarta, o kuriems – ne. Pasidomėkime, kurie ligšioliniai Europos Parlamento nariai siekė apginti krikščioniškąsias Europos vertybes, o kurie neliko ištikimi savo priešrinkiminiams pažadams. Skirkime laiko kandidatų įvertinimui, o per rinkimus ramiai, gerbdami kitaip manančius, bet tvirtai išreikškime savo pilietinę valią. Vedini krikščioniškos vilties, nepabūkime įsijungti į viltingesnės ir žmogiškesnės visuomenės kūrybą, kurioje mieliau būtų gyventi kiekvienam žmogui.
 

 

Parapijos klebonas kun. Andrius Šidlauskas, MIC

 

aukštyn