Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI 2011 m. lapkričio 27 d.
Paskelbta: 2011-11-27 19:17:57

 

1. Šiandien pradedame adventą. Šis liturginis laikotarpis turi dvejopą pobūdį: tai yra pasirengimas Kalėdų – Kristaus Gimimo - iškilmėms ir kartu prisiminimas, jog laukiame antrojo Kristaus atėjimo laikų pabaigoje. Adventas yra maldingo ir viltingo laukimo metas. Todėl tikintieji šiuo laikotarpiu raginami nerengti triukšmingų pasilinksminimų, juose nedalyvauti ir daugiau skirti laiko maldai ir dvasiniam švenčių pasirengimui. Rarotų šv. Mišios kiekvieną advento sekmadienį bus 8.00 val. Švč. Mergelės Marijos valandos bus giedamos pusę valandos prieš šv. Mišias – 7.30 val.

2. Šiandien šventinami kalėdaičiai, kuriuos galima įsigyti bažnyčioje viso advento metu. Kiekvienai šeimai kartu su kalėdaičiais bus galima pasiimti ir lankstinuką su parapijos kalendoriumi. Taip pat paremsite skurstančiuosius įsigydami žvakučių „Gerumas mus vienija“ bažnyčios prieangyje iš patarnautojo arba parapijos Carite Bendoriaus g. 2. Įsigydami žvakutę mokate ne tik už ją, bet aukojate vargšams, todėl auka turėtų būti bent 5 Lt. Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų aukas.

3. Atsiliepdami į popiežiaus Benedikto XVI kvietimą, šiandien meldžiamės už kiekvieną pradėtą gyvybę. Sumos šv. Mišiose Gailestingajam Jėzui pavesime negimusius kūdikius, moteris ir šeimas, patyrusias kūdikio netektį dėl persileidimo ar aborto. Kviečiame pasimelsti.

4. Taip pat šiandien, po vaikų šv. Mišių, apie 12.00 val. kviečiame šeimas į parapijos salę. Tėveliai galės kartu pažiūrėti filmą ,,Bella“ apie besilaukiančios moters išgyvenimus, tai aptarti, o vaikai dalyvaus atskiroje programoje.

5. Ateinantį trečiadienį, lapkričio 30 d., Bažnyčia mini šv. Andriejų, apaštalą; šeštadienį minimas šv. Pranciškus Ksaveras, kunigas; gruodžio 2 d. ir 3 d., pirmąjį mėnesio penktadienį ir šeštadienį, kaip įprasta, papildomos šv. Mišios bus 9.30 val. Kviečiame pasimelsti.

6. Jau galima užsiprenumeruoti žurnalą „Artuma“ ir maldynėlį „Magnificat“ kitiems metams.

7. Praeitą sekmadienį rinkliava buvo skirta mūsų bažnyčios remontui. Surinkta 7600 Lt. Nuoširdžiai dėkojame taip pat už individualias jūsų aukas, raštinėje budintis kunigas užrašo aukotojus, už kuriuos meldžiamės. Jūsų paaukotos lėšos padės gražiai suremontuoti ir išpuošti bažnyčią. 


Parapijos klebonas kun. Andrius Šidlauskas, MIC

 

 

aukštyn