Į pirmą puslapį

Naujienų archyvas į naujienų archyvą

PAAUGLIŲ SAVAITGALIS 2016 SPALIO 14-16 D.
Paskelbta: 2016-10-22 12:43:20

Dalyvių atsiliepimai:

"Kalbant apie Dievą, Jis iš mano galvos buvo beišskrendąs, bet supratau, kad pati turiu stengtis ir būti šalia Jo. Gal po kiek laiko aš ir vėl pasiduosiu srovei ir pradėsiu mažiau apie tai galvoti, bet tam čia ir atvažiuoju, kad būčiau pastatyta į vietą, į vietą, kur mano troškimas - būti su Dievu. Arčiausiai Dievo turbūt jaučiausi per susitaikymo pamaldas, kai Juozapa meldėsi ir savo ranką pakėlė virš mano delnų - tada turbūt buvo dalykas, kai aš JAUČIAU DIEVĄ..." (mergina, 14 m.)


"Supratau, kad riekia atsirinkti žmones, su kuriais bendrauju. Kai buvom adoracijoj, buvau tokia 50/50, tokia pasimetus ir nežinanti, ko noriu, bet kai pasikalbėjau su vadovu, supratau, kad turiu išmokti priimti sprendimus, nes jei ne aš, tai niekas kitas to nepadarys už mane. Kai meldžiausi, tai taip nuoširdžiai prašiau Dievo pagalbos, ir buvo toks BUM, ir supratau, kad jei ne Jėzus tai aš būčiau PONIA NUPUŠĖLĖ PUŠELĖ... Kai kalbėjau su Juozapa, labai stengiausi įsiklausyti į kiekvieną žodį ir susidėliot mintis, bet paskui žliumbiau, tai jaučiu, kad tą visą tvarką galvoj išverkiau...
Reikia tokių renginių, čia paaugliai gali atrasti tikrąjį Jėzų, kuriuo jie gali pasitikėti ir sekti Juo, nebijoti klysti ir mokytis." (mergina, 13 m.)

"Per šį laiką supratau, kad esu labai trapi ir kad nesu ta mergaitė, kuri viską pakelia ir yra stipri. Šis laikas man leido atsirinkti žmones, kurie turi būti šalia manęs. Supratau, kad nereikia būti su kauke, ir kad Jis laukia manęs tokios, kokia aš esu. Laiške nuo Jėzaus buvo parašyta, kad Jis mane myli ne pagal poelgius, o pagal tai, kad aš esu aš. Supratau dar tai, jos Dievas mane vedasi (Jis, galima sakyti, mane tempiasi už rankos) būti su Juo visose situacijose. Tai man lyg antras laiptelis į tikėjimą. Aš supratau, kad ir kokia nusidėjus būsiu, Jis lauks manęs - kad ir visą amžinybę." (mergina, 14 m.)

"Per šį savaitgalį įvyko daug kas - pažinau save, Dievą... Nuo mokslų buvau pasidariusi pikta, nes niekaip negaliu atrasti savo kelio, taip pat jie man nesiseka, todėl pykau ant savęs ir viso gyvenimo, kad esu durna... :) bet per savaitgalį Dievas suteikė man kitokią prasmę gyventi - padėjo suprasti, kad jis mane mylės nepaisant visko. tokių savaitgalių reikia, kad atsigautų siela, nes aš niekada nesijaučiau tokia rami, kupina vilties, kaip per šį savaitgalį. Ir jis suteikė man džiaugsmą, ramybę, meilę Dievui." (mergina, 15 m.)

 

aukštyn