Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI 2013 m. rugsėjo 15 d.
Paskelbta: 2013-09-16 09:42:21

 

1. Rytoj mūsų bažnyčios Aušros Vartų koplyčioje 12.00 val. bus aukojamos šv. Mišios į Švč. Mergelę Mariją Gailestingumo Motiną aukotojų ir bažnyčios geradarių intencijomis.

2. Ateinančią savaitę minėsime: pirmadienį šv. Kornelijų, popiežių, ir Kiprijoną, vyskupą, kankinius, ketvirtadienį – mūsų bažnyčios konsekravimo metines, penktadienį – šv. Andriejų Kim Taegoną, kunigą, ir kitus Korėjos kankinius, šeštadienį – šv. Matą, apaštalą, evangelistą.

3. Ateinantį sekmadienį, 19.00 val. parapijos salėje Kikščioniškas kino klubas kviečia į kino sezono atidarymą juosta "Į stebuklą": meditacija apie vyro ir moters santykio tikrovę: tyrumą, meilės troškimą ir gebėjimo mylėti sąlygotą. Filmą pristatys kinokritikas Ramūnas Aušrotas.

4. Mūsų bazilikos titulinius šv. ark. Mykolo atlaidus švęsime rugsėjo 29 d. Kviečiame dalyvauti.

5. Taip pat paskutinį šio mėnesio sekmadienį – Keliaujančiųjų ir vairuotojų diena. Melsimės už visus keliaujančiuosius, tarp jų ir transporto priemonių vairuotojus, žuvusiuosius eismo įvykiuose. Po kiekvienų šv. Mišių bus galima kreiptis į kunigą, kad būtų palaiminti automobiliai ir tie, kurie jais naudojasi.

6. Šio sekmadienio rinkliavos skiriamos sudegusios bažnyčios Balbieriškyje atstatymui.

7. Gautas naujas spalio mėnesio Magnificat numeris.

 


Parapijos klebonas kun. Andrius Šidlauskas, MIC

aukštyn