Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI 2012 m. gegužės 20 d.
Paskelbta: 2012-05-20 13:18:08

 

1. Šiandien švenčiame Viešpaties žengimo į dangų (Šeštinių) iškilmę. Prieš sumos šv. Mišias bus procesija aplink bažnyčią. Kviečiame dalyvauti.

2. Ruošiantis Sekminėms devynias dienas iš eilės vakarinėse pamaldose meldžiamės šv. Dvasios sekvencija. Galinčius kviečiame jungtis į bendrą maldą bažnyčioje, kitus – namuose, šeimose.

3. Ateinantį penktadienį 10.00 val. – šv. Mišios už Rygiškių Jono gimnazijos bendruomenę.

4. Ateinantį šeštadienį, gegužės 26 d., 19 val. Šventosios Šeimos bendruomenė kviečia į spektaklįmeditaciją „Ieškantis žmogus“, kuris vyks parapijos salėje.

5. Taip pat ateinantį šeštadienį, gegužės 26 d., laukiant Sekminių, mūsų bažnyčioje 20.00 val. prasidės vigilija. Šiose pamaldose budėsime apmąstydami šv. Rašto skaitinius, atnaujinsime krikšto pažadus, dalyvausime bendruomenės užtarimo maldoje, prašant kiekvienam asmeniškai reikiamų Dievo malonių ir sveikatos. Kviečiame dalyvauti.

6. Gegužės 27 d., ateinantį sekmadienį, švęsime Sekmines. Prieš sumos šv. Mišias bus procesija.

7. Taip pat ateinantį sekmadienį Miesto dienų proga votyvos 9.30 val. šv. Mišiose melsimės už Marijampolės miestą.

8. Dar yra gegužės mėnesio žurnalų „Artuma“. Taip pat kasmėnesinio liturginio laiko maldų ir skaitinių leidinio „Magnificat“, kurį rekomenduojame įsigyti ir juo naudotis. Susidomėjusius po šv. Mišių kviečiame užeiti į raštinę.

9. Artėja Tėvo diena. Už mirusius ir gyvus tėvelius oktavos šv. Mišioms galite užsirašyti pas patarnautoją prie išėjimo iš bažnyčios.

 


Parapijos klebonas Andrius Šidlauskas, MIC

aukštyn